Načítám Akce

« Všechny Akce

Skočte s námi do bublin! … komiksových bublin., Vstupte do světa japonské mangy

12 října, 16:00

Skočte s námi do bublin! … komiksových bublin.

SOBOTA 12. 10.
16:00 hod.
Vstupte do světa japonské mangy

Do knihovny jsme pozvali lektory z nakladatelství CREW s jejich projektem Leksikon. V rámci týdne knihoven, v sobotu 12. 10. odpoledne, se mohou děti zúčastnit hned dvou zábavných pořadů. Začínáme ve 14:00 workshopem na téma komiksu – Minikomiksářem a od 16:00 pokračujeme setkáním s japonskou MANGOU. Oba programy budou trvat cca 90 min., počet míst je omezen, rezervace předem v knihovně/KC osobně, e-mailem nebo telefonicky. Vstupné je zdarma a přítomnost rodičů mladších účastníků není problém. Těšíme se na všechny!

SOBOTA 12. 10.
14:00 hod.
Minikomiksář 

Zveme na hravý vstup do světa komiksu pro začínající čtenáře. Společně s lektorem si děti projdou speciálně připravené pracovní listy, ve kterých si vyzkouší všechny zákonitosti komiksu. Správné čtení jednotlivých panelů a bublin, rozeznání piktogramů a výrazů postav. Také se společně podívají na chápání zvuku v komiksu, a nakonec si vytvoří svoji komiksovou postavu a celou stránku vlastního komiksového příběhu.

Workshop pro děti (doporučený věk 2.–5. třída).

 

SOBOTA 12. 10.
16:00 hod.
Vstupte do světa japonské mangy!

Japonské komiksy zvané manga sice pocházejí z druhé strany zeměkoule, ale s každým rokem jsou i v Česku stále populárnější. Jak si získaly čtenáře, čím se odlišují a které tituly jsou ve světě nejpopulárnější? Právě na dané otázky vám odpoví tato přednáška, která slouží jako skvělý úvod do světa mang.

Přednáška o japonské manze pro všechny její příznivce.

SOBOTA 12. 10., 14:00 hod., Minikomiksář

SOBOTA 12. 10., 16:00 hod., Vstupte do světa japonské mangy! 

Podrobnosti

Datum:
12 října
Čas:
16:00
Rubrika Akce:

Během akcí se mohou pořizovat zvukové a obrazové záznamy určené k propagaci knihovny a Kulturního centra. V případě nepřístupnosti těchto internetových stránek zejména pro osoby se zdravotním postižením se pro podrobnější informace obraťte telefonicky na KC CHD tel.: 283 852 858, nebo si informace vyžádejte osobně na adrese Hrušovanské náměstí 253/5, 184 00 Praha-Dolní Chabry